23 augusti 2020
09:30

Åsunda IF P07

Referat: Vaksala SK Svart - Åsunda IF P07

Konstgräs en tidig söndagsmorgon på Årsta. Låter inte som en favorit i våra öron. Speciellt när vi ska möta ett väldigt spelskickligt Vaksala. Överlägset det bäst spelande laget i serien. Och från minut ett sätter de igång och rullar boll. Vi försvarar oss superbra från minut ett och går inte bort. Första farliga läget skapar vi när Viggo bryter igenom och får på ett bra avslut som målvakten gör en fin räddning på. En bit in i första så sätter Vaksala en frispark i stolpen som turligt studsar på Alex och in. I andra så kommer iaf Viggo ren och går inga misstag. 1-1!!! Vi kämpar febrilt mot ett alltmer frusterat Vaksala och har 1-1 med 10min kvar. Två frisparkar på kort tid avgör matchen och Vaksala vinner med 3-1. En riktigt bra insats av oss, Alex siverän i mål likadant alla utespelare. Släpper inte in ett spelmål mot seriens bäst spelande lag, det tar vi med oss!